Background main
Home Blog-ruimte Hoes voor ligstoel : gegarandeerde bescherming

Hoes voor ligstoel : gegarandeerde bescherming

3

Housse pour transat
Housse pour transat

Wilt u uw ligstoel beschermen zonder hem elke dag uit uw tuin te verplaatsen? Kies dan voor een beschermhoes. Vooral omdat er veel voordelen aan een dekmantel zitten.

Bescherming tegen de zon

De zonnebedovertrek is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de verschillende bedreigingen van het buitenleven. Tijdens zijn fabricage heeft het een groot aantal behandelingen ondergaan, waardoor het in elke omgeving sereen kan worden gebruikt. Ongeacht de klimatologische omstandigheden, het zorgt voor een optimale bescherming van uw tuinmeubelen. 

Merk op dat de tuinmeubelhoes niet bang is voor de zonnestralen, aangezien hij getest is op UV-bescherming. Dit betekent dat het nooit zal vervagen. Bovendien kan het uw tuinmeubelen beschermen tegen verrotting als gevolg van langdurige blootstelling aan zon en wind.

Bescherming tegen regen en stof

Een van de voordelen van de zonnebedekking is dat het insijpelen van water wordt voorkomen. U hoeft dus nooit bang te zijn dat de kwaliteit van uw tuinmeubelen door vocht achteruitgaat. Bovendien is de hoes ook een ideale manier om uw ligstoel tegen stof te beschermen. Als u niet regelmatig tijd wilt verspillen aan het schoonmaken van uw tuinmeubelen, dan kan een afdekking van kunststof of PVC nuttig zijn.

Ideaal als decoratie

De tuinmeubelhoes is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit betekent dat u het kunt aanpassen aan de kleuren van uw natuurlijke omgeving en uw levensstijl. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende naden. Dit betekent in feite dat u de kans heeft het ontwerp te kiezen dat het best bij u past. Het bestaan van verschillende soorten materialen betekent ook dat u een ruime keuze hebt aan producten die passen bij uw decoratiebehoeften. Anderzijds moet u weten dat de omslag ook kan worden voorzien van prints.