Background main
Home Blog-ruimte Open garage ? Bescherm de binnenkant tegen vorst met een dekzeil

Open garage ? Bescherm de binnenkant tegen vorst met een dekzeil

2

Blog - Garage ouvert, protéger l'intérieur contre le gel à l'aide d'une bâche
Blog - Garage ouvert, protéger l'intérieur contre le gel à l'aide d'une bâche

Vergeleken met buiten parkeren, is de overdekte garage zeker een pluspunt. Het blijft echter open naar de vier windrichtingen en maakt geen optimale parkeergelegenheid mogelijk zoals het geval zou zijn met een gecompartimenteerde en gesloten garage.

Uw voertuig is niet volledig beschermd, vooral in een strenge winter wanneer de temperaturen regelmatig tot in de min dalen. Zelfs als de auto uit de regen wordt geparkeerd en zoveel mogelijk wordt beschermd tegen omgevingsvuil, zoals bladeren en uitwerpselen van dieren. 


Een aan het huis vastgebouwde carport of een parkeerplaats met een dak van plaatstaal biedt bijvoorbeeld niet voldoende bescherming tegen vorst of ijs.


Om het risico van vocht of lage temperaturen te vermijden, kunt u overwegen een speciale autohoes te installeren die tegen vorst beschermt.

Voordelen van de vorstbeschermingsafdekking

Een eenvoudige afdekking volstaat om uw voertuig doeltreffend en permanent te beschermen. Verleng de levensduur van uw auto en houd hem in perfect werkende staat door uw auto elke nacht af te dekken.


Dankzij het anti-vorstzeil kunt u uw auto elke ochtend zonder problemen opnieuw starten. Geen bevroren auto meer, geen geblokkeerde deuren, geen lucht van vochtigheid. De autohoes beschermt niet alleen tegen vorst, maar ook tegen stof en microkrassen.


In een paar minuten verwijdert u de hoes en vouwt u hem in uw kofferbak. Hij neemt weinig ruimte in beslag en is gemakkelijk te vervoeren.


De uitschuifbare autohoes past op een groot aantal voertuigen op vier wielen.


Heeft u een voertuig op twee wielen, zoals een motorfiets of scooter? Baches-Direct heeft een catalogus met duizenden producten, waaronder multifunctionele afdekzeilen om alle soorten voertuigen te beschermen.