Background main
Home Blog-ruimte Potentiële exemplaren van 250g dekzeilen

Potentiële exemplaren van 250g dekzeilen

5

Baches 250g en PEHD verte
Baches 250g en PEHD verte

Alle bedrijfssectoren zijn bezorgd over het risico van namaak. Dit "voorrecht", een ware plaag voor ondernemingen, is niet langer uitsluitend voorbehouden aan de luxegoederen-, de farmaceutische of de sigarettenindustrie. Tegenwoordig hebben bijna alle professionals ermee te maken.

Namaakproducten imiteren, reproduceren of trachten een identiek product te reproduceren zonder daartoe de toestemming of het recht te hebben. Deze kopieën van voorwerpen, producten en textiel worden vervolgens op de markt gebracht, alweer min of meer legaal. De consument is niet altijd ingelicht over de authenticiteit van het voorwerp en vermoedt niet altijd dat hij te maken heeft met een eenvoudige reproductie. Het proces is dus over het algemeen oneerlijk, aangezien het bedrog opzettelijk wordt verhuld.


Dit is het geval met de plastic afdekzeilen van 250 gram die in onze online winkel Bâches-direct.com worden aangeboden: omdat wij er alles aan doen om u veilige, gecertificeerde kwaliteitsproducten te leveren, hebben wij fabrikanten van plastic afdekzeilen en accessoires geselecteerd die specialisten op hun gebied zijn.


Helaas hebben wij moeten constateren dat niet alle distributeurs zich even nauwgezet inzetten voor de tevredenheid en vooral de veiligheid van hun klanten. Er circuleren momenteel inderdaad frauduleuze producten op de markt voor plastic folie, dus wij vragen u extra waakzaam te zijn.

Beschrijving van frauduleuze producten

Op het web circuleren momenteel namaakdekzeilen: ze worden verkocht als beschermzeilen van 250 g/m², maar hebben in feite een veel lager gewicht, meestal 220 g/m². Als de beschikbare kleuren lijken overeen te komen met de referentie van het product, is de presentatie misleidend: deze dekzeilen hebben dezelfde kleur en hetzelfde visuele aspect, maar zijn in geen geval van het type 250g beschermingen. Het materiaal dat voor de vervaardiging van deze dekzeilen wordt gebruikt is geregenereerd en er is geen UV-bescherming. Tenslotte wordt de levensduur gedeeld door 4.


Afgezien van de inkomstenderving voor onze teams van adviseurs, staat vooral uw veiligheid op het spel, en die van de gebruikers en het publiek die in contact komen met de zogenaamde dekzeilen van 250 gram. De kwaliteiten van weerstand, de afwerkingen, de garantie van anti-UV behandelingen worden niet gerespecteerd. Het fabricageprocédé beantwoordt niet aan de werkelijk vereiste specificaties, maar u wordt hiervan niet in kennis gesteld wanneer u bestelt.


U denkt dat u een gecertificeerd materiaal van hoge kwaliteit koopt, maar in werkelijkheid gebruikt u een gekopieerd en geïmiteerd product, waarvan de kwaliteit ver beneden uw verwachtingen en gebruiksmogelijkheden ligt.

Originele 250g dekzeilen verkrijgbaar bij Baches direct

Het dekzeil van 250 gram is een bijzonder populair product omdat het waar voor zijn geld biedt. Het is ideaal voor kleine budgetten! Het is het perfecte compromis, halverwege tussen de afdekzeilen op instapniveau en de zogenaamde zware afdekzeilen, zoals afdekzeilen voor vrachtwagens. Populair bij zowel professionals als particulieren, het 250 grams dekzeil is praktisch en geschikt voor vele toepassingen: renovatiewerkzaamheden, schilderen, machinebescherming, dakbedekking, waterdicht maken om hout te beschermen, enz.

Gemaakt van HDPE polyethyleen kunststof, is het ook behandeld om bestand te zijn tegen UV-stralen en langdurige blootstelling aan buitenlucht.


Alvorens tot aankoop over te gaan, dient u de details van het fabricageproces te controleren: controleer het werkelijke gewicht, de scheurvastheid of de bestendigheid tegen temperatuurschommelingen. Is deze informatie niet gepubliceerd? Neem contact op met de klantenservice van de site of vertrouw voor maximale voorzichtigheid op de expertise van Bâches direct!

Lees ook