Background main
Home Blog-ruimte TECPLAST een van de grootste invoerders van verpakkingsproducten in Frankrijk

TECPLAST een van de grootste invoerders van verpakkingsproducten in Frankrijk

4

blog - tecplast le plus gros importateur d'emballages
blog - tecplast le plus gros importateur d'emballages

Vandaag telt de groep TECPLAST 8 commerciële vestigingen, meer dan 2000 producten in voorraad, elke maand containers, 8000 professionele klanten en 40.000 particuliere klanten. Maar, meer dan cijfers, TECPLAST is een permanente innovatie en een kwaliteit van zijn producten!

Onze geschiedenis

De groep TECPLAST is al meer dan 15 jaar een Franse ontwerper van soepele kunststoffen en een handelaar in verpakkingsproducten. Ons bedrijf onderscheidt zich door zijn voortdurende innovatie, aangezien elk jaar 50% van onze resultaten wordt geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Dit resulteert in voortdurend vernieuwde productgamma's.


Onze groep streeft er ook naar zeer technische producten door standaardisering beschikbaar te maken voor particulieren. Dit is met name het geval voor de akoestische dekzeilen die wij onlangs op onze site voor directe dekzeilen hebben gelanceerd. Onze R&D staat dus ten dienste van onze klanten, en elk verzoek wordt zorgvuldig bestudeerd om producten aan te bieden die aangepast en gepersonaliseerd zijn aan elke behoefte!

Onze prioriteiten zijn kwaliteit en beschikbaarheid

Een van onze andere prioriteiten is de regelmatige levering van onze voorraden in de kortst mogelijke tijd. Wij garanderen onze klanten producten van topkwaliteit met eersteklas materialen, constante diktes en levensduur, bij gelijkwaardig gramgewicht, 3 keer hoger dan de concurrentie.


Voor onze andere assortimenten importeert ons bedrijf elke maand containers van onze exclusieve leverancier in Vietnam. De nauwe en unieke relatie die wij met deze KMO van 150 werknemers hebben opgebouwd, stelt ons in staat een constante en belangrijke kwaliteit te garanderen, en een systematisch respect van onze veeleisende specificaties.


Onze TECPLAST groep streeft er dan ook naar u een klantenervaring te garanderen die aan uw verwachtingen voldoet, vanaf de beschrijving van de producten die op de site beschikbaar zijn, tot de ontvangst van uw artikelen, via een uiterst concurrerend prijsbeleid en een onberispelijke productiekwaliteit.


Aarzel niet, vertrouw ons!

Lees ook